Стани успешен лидер на IT екип

Agile MultiTraining програма

 • 6 седмична програма
 • 12 практически семинара
 • Започваме на 16 март!
 • Включи се сега за 1390 лв.
Влез в играта с цялостна обучителна Agile програма от 12 практически семинара

Какво представлява Agile MultiTraining програма за лидери?

Agile MultiTraining програма за лидери е 6-седмична интерактивна онлайн базирана обучителна програма, която съдържа 12 практически семинара. Програмата покрива изграждане на Agile процеси, стратегии, инструменти и техники за успешно изпълнение проекти в динамична и променяща се среда.

Независимо дали планирате да преминете в роля на Scrum Master, Product Owner, Agile Project Manager или вече заемате тази позиция, AMP ще ви направи експерти и ще ви подготви за успех.

Другите за нас

Обученията бяха полезни за целия екип, тъй като ни помогнаха да структурираме правилно работата си, да планираме по-добре задачите и сроковете в проектите.”

Tatyana Tsatseva

Product Manager TechnoFarm
Изключително добре подготвено съдържание и предоставено по интересен и достъпен начин. Приятна атмосфера, положително и ведро настроение. Много добър лектор!

Владимир Йорданов

Технически директор, Flat Rock Technology

Как работи Agile MultiTraining програмата?

MultiTraining програмата е базирана на практически семинари, които се провеждат по два всяка седмица. Всеки семинар задълбочава в специфична Agile концепция, фокусирана върху приложението ѝ в ИТ проекти. В резултат разширявате и задълбочавате своите знания, разширявате инстументариума си с готови за използване шаблони и техники и придобивате реални практически умения.

Всички семинари се водят от инструктор в онлайн среда. В допълнение към това получавате онлайн съдържание, за да си припомняте основните концепции и да запазите новопридобитите знания.

Подходяща ли е за мен Agile MultiTraining програмата за лидери?

Вие сте с опит в IT сферата и искате да преминете в лидерска роля

Вие имате опит като програмист, QA, UX / UI дизайнер, имате лидерски качества и искате да порастнете в лидерска позиция. Участвали сте в Agile проекти, използвали сте някои практики и инструменти, но имате нужда от структурирана програма, която да запълни пропуските, да задълбочи знанията ви и да придобиете нови умения.

Вече заемате лидерска роля

Вие сте Scrum Master, Product Owner, Agile Project manager. Нуждаете се от практическа програма, която да ви помогне да разширите набора от техники и инструменти, които да използвате в своите проекти, да получите нови умения за изграждане на адаптивен процес, да контролирате по-добре ограниченията на проект в динамична среда, успешно да изграждате самоорганизирани високоефективни екипи.

Вие сте ръководител на проекти в друга индустрия

Вие сте опитен ръководител на проекти от друга индустрия и искате да преминете в IT сферата. Нуждаете се от подробна структурирана програма, за да получите пълен преглед върху IT проектите и каква е динамиката на един IT екип. Ще получите задълбочени познания и ще придобиете практически умения, за да се подготвите за първия си IT проект и екип.

Програма

Семинарите се провеждат вторник и четвъртък между 15:00 и 18:00 часа в Zoom.

Седмица 1

 • 16.03.2021
   Overview of Scrum
 • 18.03.2021
   Holding Productive Scrum meetings

Седмица 2

 • 23.03.2021
   Measuring Scrum
 • 25.03.2021
   Engineering effective teams

Седмица 3

 • 30.03.2021
   Product Roadmap and Lifecycle management
 • 01.04.2021
   Building Team's environment

Седмица 4

 • 06.04.2021
   Agile Risk Management
 • 08.04.2021
   Leading By Example

Седмица 5

 • 13.04.2021
   Guiding change
 • 15.04.2021
   Kanban and flow of work (I)

Седмица 6

 • 20.04.2021
   Measure and manage flow (Kanban II)
 • 22.04.2021
   Quality, compliance and security in agile environment (Agile Testing)

Нашите лектори

Теодора ТодороваТеодора е основател на bTalks Agile и Agile треньор. Тя е в софтуерната индустрия в продължение на 15 години, започва като разработчик и преминава през почти всички роли, участващи в изпълнението на софтуерни проекти. Тя е силна в управлението на различни аспекти на проекти, изпълнявани в динамична променяща се среда, като същевременно помага на екипите да се самоорганизират и на хората да се развиват.

Стоян АтиповСтоян има 14 години опит между проектирането на продукти и воденето на екипи зад тях. Той е ръководил създаването на продукти и услуги в различни индустрии, включително индустриална автоматизация, здравеопазване и финанси. Неговата експертиза е Agile трансформация и скалиране в големи организации.

Промоционална цена

Онлайн обучение

Онлайн обучение с интерактивни занимания в колаборативна среда.

12 практически семинара

Всеки семинар е 4 учебни часа, което се равнява на 3 астрономически.

Интерактивност

Възможност да зададете въпросите си на професионални сертифицирани трейнъри.

Гарантиран резултат

Професионално обучение от сертифицирани лектори.

Влез в играта с цялостна обучителна Agile програма от 12 практически семинара
Включете се сега за 1390 лв.

This site uses cookies for analytical purposes, personalised content, and ads. If you continue to view it, you agree with the use of cookies.