COVID-19 - инструкции за безпосност

Уважаеми клиенти,

bTalks Agile продължава своите присъствени обучения с огромно внимание към здравето и безопасността на всички участници във връзка с COVID-19. Бихме искали да ви уведомим, че спазваме всички предписания за безопасност.

Мерки за безпосност

Екипът на bTalks Agile се грижи за ефективната, ежедневна и задължителна дезинфекция на всички повърхности в помещенията.

С внимание към Вашето здраве, нашият екип се сдоби със специална ултравиолетова бактерицидна UV лампа  срещу вируси и бактерии за пречистване на въздуха и стерилизация, която се използва по зададена схема, с цел оптимална защита.

Всяко присъствено обучение има предварително разположена седяща схема, която осигурява достатъчно голяма дистанция между хората.

За да бъдем максимално отговорни едни към други бихме искали да информираме, че посетители с грипоподобни симптоми няма да бъдат допускани на обученията. При вече закупен билет и здравословен дискомфорт, молим за връзка с екипа на bTalks Agile по имейл или телефон, но не и да идвате на място. Уверяваме Ви, че всяка подобна ситуация ще бъде разгледана с внимание и ще бъде открито най-оптималното решение.

С цел превенция Ви представяме правилата в нашия учебен център.

Нека бъдем отговорни един към друг!

1.

Когато дойда аз не се здрависвам с никого и това няма да бъде разчетено като проява на лош вкус!      

2.

Още на входа задължително почиствам ръцете си с дезифектанти, които мога да открия лесно в офиса на bTalks, тъй като са поставени на видими и удобни места.

3.

Задължително нося маска, която покрива носа и устата ми. По време на обучението мога да я сваля, но не и преди старта на събитието, когато всички са по местата си.

4.

Не размествам предварително подредените в залата столове и сядам на едно и също място дори и след почивките.

5.

Спазвам социална дистанция.

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

This site uses cookies for analytical purposes, personalised content, and ads. If you continue to view it, you agree with the use of cookies.