PowerPoint Expert

2-3 hours

Обучение, което ще ти помогне да спестиш време, да увеличиш продуктивността си и да изглеждаш като гении в очите на колегите си. Курсът е структуриран по достъпен и лесно за усвояване начин. Включени са множество примери, допълнителни материали и ресурси, идеи и полезни съвети за това как да се възползвате максимално от един от най-полезните инструменти за създаване на презентации.

Обучението ви предлага възможността да придобиете квалификация, която ще ви е полезна през целия живот!

Hristiyan Stoilkov

Hristiyan Stoilkov

Християн Стоилков е основател на Presentation Leader, компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация - планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти.
Изготвял е презентации за компании, които правят десетки милиони оборот на шест континента.


В корпоративната си кариера, преди да стартира собствена компания, има изнесени стотици на брой тренинги и презентации за компании от телеком индустрията. Бил е лектор в няколко висши учебни заведения и водещ на конференции.

 


About the training

Научи повече от 60 трика в PowerPoint!

Обучение, което ще ти помогне да спестиш време, да увеличиш продуктивността си и да изглеждаш като гении в очите на колегите си. Курсът е структуриран по достъпен и лесно за усвояване начин. Включени са множество примери, допълнителни материали и ресурси, идеи и полезни съвети за това как да се възползвате максимално от един от най-полезните инструменти за създаване на презентации. Обучението ви предлага възможността да придобиете квалификация, която ще ви е полезна през целия живот!


Learning outcomes

Всеки един преминал през това обучение ще стане гении в PowerPoint. Ще знае малко известни трикове, които ще му пестят време и едновременно с това ще създава много по впечатляващи презентации, а и не само, защото с PowerPoint може да се създава и още много: Реклами; Оферти; Документи; Видеа; Корици за SM и т.н.


Program

Част от съдържанието на обучението включва:

  • Таен трик за достъп до всички ресурси използвани в презентацията
  • Различните версии на PowerPoint
  • Външен софтуер, който е задължителен за всеки презентатор
  • Правилните пропорции на вашите слайдове
  • Колко важни са шрифтовете
  • Базови настройки за по-висока продуктивност
  • Команди за по-бърза работа в PowerPoint
  • Изкуствен ителект в PowerPoint
  • Всичко за иконите в PowerPoint
  • И още много!

Register Your Team

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами. Ако продължите да го разглеждате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

OK