PowerPoint Expert

180 BGN 2-3 hours

Обучение, което ще ти помогне да спестиш време, да увеличиш продуктивността си и да изглеждаш като гении в очите на колегите си. Курсът е структуриран по достъпен и лесно за усвояване начин. Включени са множество примери, допълнителни материали и ресурси, идеи и полезни съвети за това как да се възползвате максимално от един от най-полезните инструменти за създаване на презентации.

Обучението ви предлага възможността да придобиете квалификация, която ще ви е полезна през целия живот!

Hristiyan Stoilkov

Hristiyan Stoilkov

Християн Стоилков е основател на Presentation Leader, компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация - планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти.
Изготвял е презентации за компании, които правят десетки милиони оборот на шест континента.


В корпоративната си кариера, преди да стартира собствена компания, има изнесени стотици на брой тренинги и презентации за компании от телеком индустрията. Бил е лектор в няколко висши учебни заведения и водещ на конференции.

 


About the training

Научи повече от 60 трика в PowerPoint!

Обучение, което ще ти помогне да спестиш време, да увеличиш продуктивността си и да изглеждаш като гении в очите на колегите си. Курсът е структуриран по достъпен и лесно за усвояване начин. Включени са множество примери, допълнителни материали и ресурси, идеи и полезни съвети за това как да се възползвате максимално от един от най-полезните инструменти за създаване на презентации. Обучението ви предлага възможността да придобиете квалификация, която ще ви е полезна през целия живот!


Learning outcomes

Всеки един преминал през това обучение ще стане гении в PowerPoint. Ще знае малко известни трикове, които ще му пестят време и едновременно с това ще създава много по впечатляващи презентации, а и не само, защото с PowerPoint може да се създава и още много: Реклами; Оферти; Документи; Видеа; Корици за SM и т.н.


Program

Част от съдържанието на обучението включва:

 • Таен трик за достъп до всички ресурси използвани в презентацията
 • Различните версии на PowerPoint
 • Външен софтуер, който е задължителен за всеки презентатор
 • Правилните пропорции на вашите слайдове
 • Колко важни са шрифтовете
 • Базови настройки за по-висока продуктивност
 • Команди за по-бърза работа в PowerPoint
 • Изкуствен ителект в PowerPoint
 • Всичко за иконите в PowerPoint
 • И още много!

Book Your Seat

In case your company is in need of an internal training on this topic, choose this option.
180 BGN
capacity min max
2-3 hours
 • Changes in the format of the training are possible upon request.
Pay with Credit Card or Bank Order

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

This site uses cookies for analytical purposes, personalised content, and ads. If you continue to view it, you agree with the use of cookies.