Presentation Leader Masterclass

1 day training

Presentation Leader Masterclass е най-пълната програма за презентационни умения на български език. Включва всичко, от което се нуждае един професионалист, за да изнася впечатляващи презентации.

Hristiyan Stoilkov

Hristiyan Stoilkov

Християн Стоилков е основател на Presentation Leader, компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация - планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти.
Изготвял е презентации за компании, които правят десетки милиони оборот на шест континента.


В корпоративната си кариера, преди да стартира собствена компания, има изнесени стотици на брой тренинги и презентации за компании от телеком индустрията. Бил е лектор в няколко висши учебни заведения и водещ на конференции.

 


About the training

Всичко, което ти е нужно, за да планираш, структурираш, създаваш и изнасяш впечатляващи презентации, които да бъдат запомнени!

Presentation Leader Masterclass е най-пълната програма за презентационни умения на български език. Включва всичко, от което се нуждае един професионалист, за да изнася впечатляващи презентации.


Learning outcomes

Всеки един професионалист преминал през обученията на Presentation Leader ще гледа на презентациите и говоренето пред публика с нови очи. Ще знае защо едни презентации са успешни, а други не и ще има огромно предимство, когато излиза на сцена спрямо всички останали.

Шансовете за кариерно израстване на хора, които са преминали през обученията се увеличават значително, защото развиват знанията и уменията, които са необходими на всеки един лидер, а именно да говорят пред публика по впечатляващ начин и да изнасят ангажиращи презентации.


Program

Content outline:

  • Планиране за важни презентации
  • Структуриране
  • Задържане на вниманието
  • Създаване в PowerPoint
  • Дизайн на презентации за неДизайнери
  • Специфики на оналйн презентациите
  • Език на тялото и интонация
  • Обучение с вокален педагог
  • Създаване на търговски презентации и оферти
  • Увеличаване на харизмата и въздействието

Register Your Team

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами. Ако продължите да го разглеждате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

OK