"Eфективност за мениджъри"- тренинг програма

1 day training

Създаваме готови за употреба научавания и умения, които ще помогнат на ръководителите да работят по-бързо, по-лесно и по-ефективно. И използваме богатството на уникалния опит на мениджърите като основа за нови научавания и споделяне на знание в тренинг групата.

А контактите с опитни професионалисти на вашето ниво от различни професионални области са фантастичен бонус към практическото съдържание на програмата.

Rosen Rashkov

Rosen Rashkov

Росен Рашков има повече от 15 години опит в създаване, развитие и управление на екипи в различни по размер организации – от малки семейни и start-up компании до организации с над 5000 служители. Постижение, с което Росен се гордее – десетки членове на екипа му са извървели пътя от стажанти до мениджърски позиции в компанията.

На организационно ниво, Росен работи чрез проектиране идоставка на екипен коучинг и tailor-made мениджърски обучения с интегриран коучинг подход, като от 2017-та година, през неговите тренинг и team-coaching програми са преминали стотици мениджъри от компании като Райфайзен, Yazaki, BYFAR, Neoperl, Кaufland, Endava и др.

Като професионален коуч, Росен подкрепя развитието на ръководители и екипи в организацията на няколко нива: От планиране на стъпките за професионален растеж до поемането на пълна отговорност за реализацията им – както с придобиване на нови умения и знания, така и с работа понагласите и поведенията, с които един лидер понякога сам застава на своя път.


About the training

Какво НЕ Е нашата програма за мениджърска ефективност?

Не е сухо лекционно съдържание.

Не е наситени с текст PowerPoint слайдове.

Не е стриктно придържане към тренинг сценарий с примери от култури, съвсем различни от условията, при които мениджърите работят.

Стараем се заедно с участниците да създадем тренинг програма, близка до техните нужди, но и целяща да ги предизвика да излязат извън традиционните си разбирания. Използваме plug-n-play дизайн на тренинга, който позволява гъвкавост в работатa чрез съдържание, което следва енергията, въпросите и потребностите на участниците.

Създаваме готови за употреба научавания и умения, които ще помогнат на ръководителите да работят по-бързо, по-лесно и по-ефективно. И използваме богатството на уникалния опит на мениджърите като основа за нови научавания и споделяне на знание в тренинг групата. А контактите с опитни професионалисти на вашето ниво от различни професионални области е фантастичен бонус към практическото съдържание на програмата.


Learning outcomes

1) Време и продуктивност – техники за ежедневна употреба и добри практики, с които да управлявате по-успешно своя професионален фокус и лична енергия, така че да постигате повече, без риск от професионално прегаряне.

2)  Делегиране - Една от най-специфичните дейности в мениджмънта е колкото значима, толкова и среща съпротива. Целта на този модул е да подкрепи всеки участник в създаване на своя лична рамка на делегиране и  проследяване, както и да се справи с някои лични съпротиви пред този ежедневен приоритет на мениджърите.

3) Мотивация за мен и екипа ми – мотивацията е краен продукт в една своеобразна поточна линия и за да имате качествен резултат, нужно е да изберете правилните съставки – за себе си, за вашия екип и организацията ви като цяло. Шест от тези ключови съставки изучаваме под формата на практически приложими идеи и техники.


Program

1) Време и продуктивност – Смес от креативни самооценки, техники за управление на приоритети, енергия и време, поставяне на професионални и лични цели, дискусионни модули, в които участниците ще изяснят за себе си каква е най-ценната употреба на тяхното време и енергия, да поставят правилните граници в работата си и да използват пълноценно своето работно пространство и ресурси.

2)  Делегиране – в този тренинг модул участниците ще научат каква подготовка им е нужна за правилно делегиране и кои са принципите, които биха направили процеса успешен за тях – в зависимост от задачата и изпълнителя. Основан на много практическо взаимодействие, участниците ще имат възможност да създадат своя рамка на ефективно делегиране, която да използват дългосрочно в кариерата си.

3) Мотивация за мен и екипа ми – работа в авторски тренинг модел, който изследва мотивацията ви в дълбочина, преминавайки през три важни измерения – Личност, Екип и Компания – както и през начините, по които те рушат или засилват нашата мотивация.

Register Your Team

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами. Ако продължите да го разглеждате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

OK