Hristiyan Stoilkov

КАК ДА ЗАДЪРЖИМ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА

Всеки преминал през това обучение ще знае как да задържи вниманието на всяка една публика. Разглеждат се примери и се стъпва върху човешката психология и наука. Ако и на вас ви е писнало от скучни презентации и лекции, този курс ви предлага възможността да се превърнете във въздействащи презентатори способни да вдъхновят своято публика.

Learn more

PowerPoint Expert

Обучение, което ще ти помогне да спестиш време, да увеличиш продуктивността си и да изглеждаш като гении в очите на колегите си. Курсът е структуриран по достъпен и лесно за усвояване начин. Обучението ви предлага възможността да придобиете квалификация, която ще ви е полезна през целия живот!

Learn more

Presentation Leader Masterclass

Шансовете за кариерно израстване на хора, които са преминали през обученията се увеличават значително, защото развиват знанията и уменията, които са необходими на всеки един лидер, а именно да говорят пред публика по впечатляващ начин и да изнасят ангажиращи презентации.

Learn more

Subscribe for Our Upcoming Events

Stay up-to-date with our upcoming courses and free meetups.

This site uses cookies for analytical purposes, personalised content, and ads. If you continue to view it, you agree with the use of cookies.